Nobelpristagare i fysiologi och medicin bekräftar effektiviteten av ivermektin mot covid

Det är min livslånga karriär att vara engagerad i forskningen om makrolider (antibiotika) Med ett sådant tillstånd fortsätt att studera. På tal om Ivermectin, varför är det så effektivt mot viruset. Även om en del av anledningen är den direkta effekten på viruset. Jag har analyserat mycket data om Onchocerciasis från en mycket tidig tid. Om att säga att Ivermectin visade sig direkt döda den parasiten. Snarare att säga att Ivermectin kan aktivera mänsklig immunitet. Så till exempel skrev professor Maezawa i Australien till mig. I mars förra året (2020) Han skrev till mig att om det skulle bli en coronavirusepidemi skulle det vara mycket allvarligt. Herr Omura, du bör informera läkemedelsföretaget så snart som möjligt. Detta läkemedel är mycket effektivt vid behandling av Corona-virus. Anledningen är att det finns så kallat frisättningskinas. Kinas är ett enzym som fosforylerar proteiner. Speciellt när man är smittad kommer det ut ur kroppen och hämmar immunförsvaret. På grund av den effekten kallas det releasekinas. (Ivermektin) är en hämmare av det. Därför, när du är infekterad med viruset kommer detta kinas att komma ut och försöka förstöra immunförsvaret. Ivermektin kan hämma kinaset, vilket gör att det inte kan fungera. Därför kan immunsystemet fungera normalt, naturligt producera antikroppar för att döda viruset. Det är teorin som jag lärde mig.

Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *