Den senaste tidens tillbakadragande av kinesiska konceptaktier är en omfattande övervägande av CCP:s ombildning av intressen och det obegränsade kriget mot den västerländska ekonomin, vilket återspeglar att Xi Jinping har 100 % kontroll i landet och inom partiet

Bror Meils, du sa amerikanska fonder”” “”skulle granska sin investering. historia i det kommunistiska Kina”” “”Inte bara kommer USA att avnoteras. China Concepts aktier”” “”det kommer också att hålla [CCP] ansvarig”” “”Eftersom många amerikanska fonder samarbetade. “”familjen Zhu. familjen Wang, etc. från CCP”” “”betyder det att Wall Street skär ner. band med Jiang, Zhu, Wang, etc.?”” “”Hur kommer det att påverka CCP:s politiska. landskap? Tack”” Enkelt uttryckt, alla ADR:er (amerikanska depåbevis) och allt relaterat. var mestadels från de 20 bästa investeringarna. banker och fonder i USA De 20 bästa investeringsbankerna och, fonder arbetar främst med, Wang Qishan’s family, Jiang(Zemin’s) family and Zhu(Rongji’s) family, stora företag avnoteras. Men tillgångarna var, distribueras, allt är borta, I grund och botten tog Xi ner, alla arrangemang. made by Jiang,Zhu,and Wang, Tänk på det, erbjuder Petro China, en utdelning på 45 % i USA Ett företag värderat till mindre än. 10 miljarder dollar lovade, betala tiotals miljarder dollar i utdelning. Slå upp och se vad dessa investeringar, fonder gör det mesta, förutom att göra affärer med. Swamp och media i USA

 Vilken aktivitet gör de. engagera sig mest? Ta en titt på vad Bruno Wus företag gjorde,

 Varför blev det företaget noterat. och avnoterat flera gånger? Det var för att hjälpa enheter som. Shan Weijian, PAG av familjen Jiang, och offshorefonder kontrollerade, ochCCP:s familj Zhu, tvätta sina pengar och dåligt anskaffade vinster. Många företag noterade i den amerikanska aktien. marknaden är till för att tvätta pengar. för amerikanerna, européerna. ochCCP:s familjer, högt uppsatta tjänstemän. Nu har de tjänat pengar på tvätten, operationer till Hongkong för att starta om, Dessutom ingen eller några, organisation i USA skulle vilja frikoppla från Jiang, Zhu och Wang. Ingen gör, Det är ett kapitalistiskt land. Människor kan släppa allt annat än pengar,, Att avnotera dessa företag är en ombildning och en omfördelning av, resurser i CCP det görs för att bättre tjäna CCP oinskränkt ekonomisk krigföring. mot väst, Den oinskränkta krigföringen, är den officiella termen. och den officiella anledningen bakom allt det, I verkligheten målar dessa handlingar en bild av, Kommunistiska Kinas politiska landskap, Och det vill säga, Xi har 100% kontroll. av situationen i landet。

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *