Högvaccinationsland kan bli infertilitetsland (2)

Lipidnanopartiklar passerar placentabarriären. Det är moders placentabarriär skapad av Gud. direkt in i fostrets blod. Och om det inte är illa nog för dig, genomsyrar det också hela fostrets blodomlopp och passerar fostrets blod hjärnbarriär. Om det inte är illa nog för dig, är det också koncentrerat till äggstockarna. Dess koncentration i äggstocken håller mig vaken på natten. Dessa är de onda människorna i det medicinsk-industriella komplexet, som förvränger och vilseleder oss. De bör göra sin due diligence. När du tittar på in vivo distributionsdata som avslöjas av Japan Freedom of Information Act. Från injektion till 48 timmar senare. Dess koncentration i äggstocken ökade 118 gånger,Låt oss tänka på  118-faldiga ökningen av koncentrationer från det att injektionen inträffade till inom 48 timmar efter injektionen. Det är möjligt att alla dessa giftiga lipidnanopartiklar, tillsammans med dess giftiga artificiella mRNA, nu skulle kunna kontaminera varje mänskligt ägg. vad gjorde vi? 13 miljarder doser vaccin. Förbjud detta giftiga covid-19-vaccin, förbjud det! Det dödar fler människor än det räddar. När du har vaccinerat gravida människor och barn. Du kommer att se en enorm ökning av barnadödlighet och komplikationer.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *