Kina 5g6g är bullshit utan EDA

Säg detta EDA Precis som utan teknikens DNA Det här borde vara TNA.

Teknik DNA Det viktigaste att komma ihåg Hur är det med dessa stora EDA-programvaruföretag i väst? De är också i kontakt med militären, som dessa stora militära projekt i USA och Europa. Du kan inte lämna honom, Det mest överdrivna, det mest outhärdliga, Det vill säga, han använde det för att fixa programvaran. Och han förändras varje dag, Han uppgraderar varje dag, Din r Sedan all high tech, alla verkty öst (det är tvetydighet, jag hörde inte vad du sa) är värdelös, värdelös den där saken. gsmaskiner, alla chips. Inklusive chippet, utan honom kan det inte skrivas som ett chip. Allt som har med chips att göra, det vill säga halvledare. Särskild kommunikation, nästan kollapsade.

Och jag ser ingen möjlighet, låt din kinesiska enhet använda den. Detta efter president Bidens resor till Europa, inklusive många samtal med Japan, vad de gjorde (strategi),

Du är som Samsung, andra gånger tänker du på Samsung, Korea och andra platser, eller hur? Jag har väl ingen gurka då åker jag till Vietnam för att köpa gurka, Men det är inte möjligt nu, Det är att dessa immateriella rättigheter nästan alla är i händerna på G7 länderna, Det är omöjligt för dig att ta det, Så nästa steg i frikopplingen av denna teknik, stäng av, stäng av. Det finns inget 5G i Kina nu, skojar du med mig? Vad fan gör du med 5G och 6G? Ja, du har inga chips, vad gör du med 5G? Ännu ett stort flygprojekt jobbar du med? Vad är det för höghastighetsjärnvägsprojekt du håller på med, vilka dumheter, eller hur? Även kärnkraftverket, allt är över.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *