USA:s avstängning av EDA-försäljningen till Kina kommer att pressa Kina tillbaka till stenåldern

USA tillkännagav nyligen en plan att införa exportrestriktioner från och med. 15 augusti, på fyra teknikkategorier inklusive mjukvara för chipdesign. och EDA-mjukvara. Kort därefter, höghastigheten järnvägar i Sichuan, Yunnan, och andra platser upplevt omfattande störningar. och det medicinska nätverket av Shanghai No.6 Hospital kollapsade. tillsammans med CHIPS-lagen nyligen passerat i U.S.A. Kommer alla dessa incidenter utlösa en kedjereaktion. sjukhus, banker, flygsektorn, särskilt militärsektorn, i det kommunistiska Kina? Kommer det kinesiska fastlandet att gå tillbaka till stenåldern över en natt? Det kommer definitivt att vara fallet, 100% Den sci-tech frikopplingen kommer vända det kommunistiska Kina. till en plats mycket värre än Nordkorea, varför? ringed? Många år har gått sedan dess Kommunistiska Kina gick med i WTO men inget av löftena från CCP Kina till väst har uppfyllts. dvs kommunistiska Kina sa att det skulle öppna sig. dess finansiella och tekniska marknader senast 2010 utlandsinvesterade företag inte längre skulle vara föremål för. 50:50-regeln där utländska investerare får inte äga mer än. 50% av deras joint ventures med inhemska företag i det kommunistiska Kina. När det gäller teknik kommer CCP Kina att göra det aldrig kunna erhålla kärnbitarna. såvida inte genom att stjäla och fuska.Väst har aldrig erbjudit Kommunistiska Kina någon kärnteknologi. inom chipindustrin särskilt mjukvarubranschen. När det gäller några avgörande svarvmaskiner. västvärlden kommer aldrig att tillåta communist Kina äger dem heller. CCP Kina har en befolkning på 1,4 miljarder delar lite mer än 3 000 sjukhus. medan USA har omkring 350 miljoner människor med mer än 10 000 sjukhus. som alla är i världsklass. Japan, ett land med 100 miljoner människor. har mer än 5 000 i världsklass sjukhus. av totalt 15 000 registrerade sjukhus. Bland dessa 3 000 sjukhus det kommunistiska Kina. 2 000 är det så kallade skräpet privata sjukhus. där patienterna ofta finns med risk att bli dödad. All medicinsk utrustning och programvara som används på dessa sjukhus. är importerade produkter från USA och Europa. En nyckelfunktion hos EDA-programvaran är för teknisk design. Det viktigaste med EDA-mjukvaran är det, det är allmänt antaget i verksamheten av tåg, flygplan, eller lansera Mars- eller månsonder,och raketerna som Shenzhou 5 Shenzhou 6 och Shenzhou 7, I alla dessa områden. speciellt när det kommer till tekniska konstruktioner av statliga project. inklusive kärnteknik och vapenutveckling, Jag kan berätta det, Kommunistiska Kina äger inga programvara som kan göra sådana job. Det förklarar varför communist Kina kan inte göra. motorer för bilar och flygplan. eftersom landet inte har några svarvmaskiner.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *