Steve Bannon: Vi måste avsluta Fed.

Feds ark är nu 9,5 biljoner dollar idag. skulderna 30 biljoner dollar. vi har 100 till 150 biljoner dollar ansvarsförbindelser. allt bara för att vi är den främsta reservvalutan, den största exporten vi har är dollar, Men allt detta vilar på våra barns och barnbarns axlar. dessa är alla förfallna räkningar kommer att göra, allt vi har gjort är att veva upp, vi har precis skruvat upp allt, det är vad de pratar om dessa löjliga galna sedlar med tåg på dollar. .eftersom federal reserve kommer att trycka pengarna, Federal Reserve förresten, som inte ägs av det amerikanska folket, en centralbank som ägs av 24 prime brokers, är JP. Morgan och Goldman Sachs och Morgan Stanley, hur fungerar det? och guvernörer är typ utvalda 12 år (14 ÅR) Och den bästa guvernören vi har haft i styrkan är här i Dallas,

 Richard Fisher som berättade vad som skulle hända genom att gå i negativa räntor,

 berättade vad som skulle hända genom att skriva ut alla dessa pengar, och med fyra, fem, sex, sju, åtta biljoner dollar. nu 9 biljoner dollar på federal reserves balansräkning, det kommer att få dig att prata om jämlikhet, det är inte en minimilön på 15 USD som är drickspengar. vi har. Jag tror att M2 idag är vad 22 eller 23 biljoner dollar. det är så den administrativa vistelsen betalar sig, vi behöver inte granska Fed, vi måste avsluta den federala reserven. Federal Reserve har tillskansat sig har tillskansat sig sin makt, och det amerikanska folkets och våra valbara representanters makt, och nej de har inte medgivande från guvernören. vi kommer inte att följa vi kommer inte att lämna in, och det måste avslutas, Låt mig avslutningsvis bara påminna dig, från grundandet av denna nation fram till grundandet av den federala reserven. under de hundra åren Hamilton mot Jefferson ,Andrew Jackson, Abraham Lincoln, Henry Collet, Teddy Roosevelt, William Jennings Bryan, hela konceptet med 1800-talet nästan helt och hållet pengapolitiken. det diskuterades aktivt, vilken valuta var, vem kontrollerade valutan, vad var en centralbank, som kontrollerade centralbanken

Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *