Glöm inte att vi är ingen hmong

Bröder och systrar, här är CCP:s tre onda gärningar, Den första handlar om Hong Kong. Den andra handlar om CCP-viruset, den tredje handlar om .Taiwan denna gang. Tror du att CCP fortfarande kan överleva? Den senaste tiden har många av er glömt. fördelarna med att vara ovaccinerad, Den största gåvan till våra medkämpar i Whistleblower’s Movement, är att du är ovaccinerad och har Himalaya-mynten.

 och vi tar också ner CCP Den ovaccinerade, är de största vinnarna tack vare Whistleblowers’ Movement, Detta är uppenbart hos flera personer i CCP:s system,En medkämpe greps i en provins i nordöstra Kina. En polis sa detta till honom, “”Du måste låta mi ra på dessa frågor”” “”och då kan jag få mitt jobb gjort”” Den här medkämpen var nyfiken på varför hon var så snäll mot honom/henne. Poliskvinnan sa: “”Jag slog dig inte”” “”för att jag är ovaccinerad”” “”När jag övervakade dig”” “”Jag tack att ni har rätt”” “”om att inte ta covid-vaccinet”” “”Så, jag fick inte covid-vaccinet””””Jag vägrade trots att de hotade att sparka mig”” “”Jag sa till min chef”” “”att min familj har en historia av allergi”” Så hon fick inte covid-vaccinet, Grundaren av Twitter, Jack Dorsey, twittrade “”avsluta CCP”” Vet du varför han sa så. Han tog covid-skotten. Han känner att det finns otalgia bomber i kroppen. Det finns också många människor runt honom som hade problem på grund av covid-skotten. Det är huvudorsaken (som han sa “”Sluta CCP””) Det har inget med moral att göra, Det är inte så att han plötsligt blev en samvetsman, men det är bara för att hans liv är hotat. Eftersom han fick 3 covid-sprutor, Vi har många medkämpar i Israel, Många nuvarande regering, tjänstemän i Israel, är mina gamla vänner som jag kände för många år sedan. Nu är de riktigt rädda. De sa om den värsta dagen verkligen inträffar, Israel kommer att möta katastrofer utan motstycke, Angående Trudeau (som införde vaccinmandat) i Kanada, du kommer att se hur eländigt Kanada kommer att vara (i COVID-vaccinkatastrofen) Därför bröder och systrar, det är inte bara Israel som sa så till CCP Du vet, för en tid sedan, runt mars och April. Wang Yi, CCP:s utrikesminister. besökte flera länder på södra halvklotet, och länderna runt Australien. De berättade alla för Wang Yi, “”Om covid-vaccinet”” “”kan verkligen orsaka en 3%~5% dödlighet”” BTW, ingen nämnde dödligheten på 10 % “”då förenas vi alla”” “”och bekämpa CCP”” De sa det direkt till Wang Yi personligen, När Wang Yi rapporterade tillbaka till Xi. han vågade inte säga sanningen.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *