Den nya federationen i Kina utvecklar sin styrka inom tre områden

Vad är viktigast för oss, Jag berättar för alla, Den viktigaste eran i mänskligheten kommer, Det är, Jag säger det igen. Kvanttekniken, Den digitala generationen, Jag kan berätta för alla. Utan någon överdrift, Vad vill den nya federala staten Kina nu.

 Vi vill ha den verkliga styrkan. Vi är inte beroende av någon. Vi finns inom tre områden, Först den digitala valutans era, För det andra, hela den digitala mediatiden, Den tredje är den senaste kvantteknologin och rymdutvecklingens teknologi, ekonomi och media. När du har styrka kommer folk att försöka hitta den nya federala staten Kina, Av Rachel, Feifei, Dagen, Sam, Huolai, och gå vidare för att be om Miles Guo, Kan vi erkänna den nya federala staten Kina (som ett land)? Det är det, jag måste tänka på det. Det är vad du kallar utmärkt.

 Inledning: Med tillkomsten av kvantteknologi och den digitala tidsåldern kommer New Federation of China att utveckla sin egen styrka i enlighet därmed, välkomna eran av digital valuta, ankomsten av den digitala media-eran och utveckla teknik, ekonomi och media med kvantteknologi och utrymme.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *