USA, Australien och Japan erkänner tydligt att de måste enas för att förgöra CCP

När det kinetiska kriget väl börjar kommer CCP inte att ha något utrymme att slå tillbaka, Låt mig upprepa det, Jag, Miles Guo, är den första personen i världen som har sagt detta. USA, Australien och Japan, Vill väldigt gärna gå i krig (med CCP) nu, Det ville de göra redan för fem år sedan. Varför vill de det så mycket? Amerika är väldigt tydlig med att om det inte bekämpar CCP nu, det kommer att behöva bekämpa det förr eller senare. Därför är det dags nu!. Och Nancy Pelosi’s direkta besök i Taiwan, stöds av den slutliga tvåpartsbedömningen, av USA:s nationella militära strategier. I denna aspekt, som för KKP:s mjuka makt, amerikanerna är särskilt medvetna, att CCP inte har någon mjuk makt att vinna folkets stöd. (CCP) är en total lögnare!, (USA) kommer att avslöja sanningen om CCP:s mjuka makt. som handlar om (CCP-kadrernas) bankinsättningar utomlands, (CCP-kadrerna) oäkta barn utomlands, och deras familjemedlemmar som arbetar och bor utomlands. inklusive eventuella CCP-tjänstemän, CCP kontrolleras av sju gamla kleptokrater, mer än tre tusen så kallade CCP-delegater, och. två till trehundra centralkommittéledamöter. De är ingen jämfört med resten av de 1,4 miljarder kineser, För att gå rakt på sak, om bara en miljon kineser orkar. att protestera på Himmelska fridens torg kommer CCP att vara över. Därför i ljuset av det bredare sammanhanget, av rivaliteten med CCP i mjuk makt och hård makt, det finns en storslagen strategisk layout.som handlar om det faktum att, Amerika, Japan och Taiwan är väl medvetna, att CCP säkert kommer att ta ner dem, om de inte förstör det. För att förstöra (CCP), hoppas de att KKP kan ta initiativet att attackera dem, “Kom igen, slå mig bara!” “Fortsätt, för ett krig i Sydkinesiska havet, Taiwan och/eller Japan” Men det kinesiska kommunistpartiet ljuger fortfarande nuförtiden. och förbereder sig fortfarande för den 20:e partikongressen och konklaven i Beidaihe. Däremot kan jag berätta det, (CCP-kadrerna) har definitivt insett att deras tid är över!

Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *