Det 21:a Asia-Pacific Forum Awaji Island Symposium, japansk medicinsk forskare, professor Masayasu Inoue, Medicinska fakulteten, Osaka City University, pratar om konsekvenserna av vacciner.

Fråga: Vilka är konsekvenserna tre, fem eller tio år efter vaccination? Svar: Effekten är okänd, Detta är första gången för hela mänskligheten, i två år, Mänskliga experiment.

 Resultaten var tydliga hos möss och katter, Alla katter dog inom två år, Och, Tidigare vice vd för Pfizer. Michael Yeden har påpekat att, Kvinnor ska aldrig vaccineras. Efter detta uttalande, Han fick hård kritik och fick till och med sparken för det. Om han lever eller inte är okänt. Faktum är att denna situation, enligt det japanska ministeriet för hälsa, arbetsmarknad och välfärd, Framställs spikeproteinet efter intramuskulär injektion i (överarmen), Det är en fullständig lögn. Om du tänker på muskelceller som storleken på ett finger, En sprutnål är ungefär lika stor som en knytnäve. Sedan kommer alla de injicerade komponenterna att flöda ut ur cellen. När musklerna drar ihop sig och sträcker sig, Det kommer omedelbart in i lymfkörtlarna i vänster armhåla. Den vänstra halsvenen nåddes efter 30 sekunder. Då når det hela kroppen. I Pfizer-vaccinet, Laster inkapslade med polyetylenglykol, Det är faktiskt utformat för att sättas i blodet inom 5 minuter. Och med blodcirkulationen i mer än tre dagar, Jag gjorde sådan forskning för 30 år sedan i Kumamoto Prefecture, Förstå därför att när du är infekterad med CCP-viruset, (Spikeprotein) fäster endast på slemhinnan i blodkärlen, Men för nanopartiklarna i det nya kronvaccinet, in i kroppens celler, Men den mest tillgängliga av dem, Det är också den största belastningen är äggstocken, När en stor mängd främmande kroppar kommer in i äggstocken, Det är då spikproteinet, Det är skyldigt att bli målet för immunsystemets attack. Dessa stora mängder främmande proteiner är inte sig själva, så, Åberopa en våldsam attack av immunsystemet. Sådana kvinnor har inte längre folliklar i sina äggstockar. Jag var den här gången förra året.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *