Farorna med PAG för Amerika och världen

PAG, Pacific Alliance Group, hur farligt är det? Det här är väldigt viktigt.En av våra kamrater och mina vänner, Har varit i kontakt med mig dessa dagar.Han sa, såsom förvaltare,Leker uppenbart med lagen, Förakt för domstol och domare,Med Paul Hastings, inkludera Yan Jia som CCP-medlemspartner,Eftersom mer än hälften av dess inkomster kommer från företag som är knutna till CCP,Ett stort antal tjänstemän från det amerikanska justitiedepartementet anslöt sig här efter pensionen,

Och Paul Hastings som ett företag i världsklass, Det finns många intressekonflikter mellan den och bror sju, jag har inte sagt det än. Vet du vad som hände igår? Jag ska berätta för dig, Det att den första förvaltaren, använde cirka 15 dagar till 25 dagar, Att utse är detta extremt onormalt.Men mindre än 20 timmar,Av skäl som inte kan berättas för domaren,Den första högt respekterade förvaltaren, han var chefsjurist för Department of Homeland Security,Har fått sparken. Om den här personen har problem finns det tre procedurer att gå igenom, Han dog,Han har konflikter,Att ha en domares dom,Eller andra väsentliga rättsliga skäl.Nu utan anledning har han fått sparken,Och inga ursäkter har kommit hittills,På den snabbaste tiden, mindre än 24 timmar,De utsåg en partner till Paul Hastings, som samarbetar med CCP som förvaltare.Luc, partnern i Paul Hastings,Ligger fortfarande den 6 juli,Massage till Advokater för alla gäldenärer och borgenärer den 5 juli,Han vill komma in på superyachten Lady May, han vill ha samma condition.Vad galen han är,För det första är det olagligt, för det andra är det inte godkänt, för det tredje ljög han, Domaren är rasande den 8 juli.Be honom att ge är det någon konflikt? Det vill säga, han gav och sa ingen konflikt.Men i morse fick jag reda på det, PAG och PAX, jag vet inte vad deras förhållande är, Jag vet absolut inte, jag agerade på deras vägnar.I förrgår vill han ansöka, advokatbyrån han har arbetat med, Paul Hastings som hans juridiska rådgivare för skuldsanering.Den här gången har domstolen inte godkänt honom att vara förvaltare.De ska maila alla advokater, på väg att börja jobba.Många advokater i deras advokatbyrå och PAG, som har betydande intressekonflikt med bror sju.Advokatfirman Paul Hastings som inte godkändes av domaren började sitt arbete en dag tidigare än dess tidsplan.Förvaltaren Luc som inte godkändes av domaren gick till jobbet en dag tidigare än dess schema.I går börjar domaren förhöret, Paul Hastings och Luc, som förvaltare och förvaltares juridiska rådgivare,Påskyndade domstolsförhandlingar.Gick precis till domstolen, sa PAG, håller inte med,Säger att den 14:e är för tidigt, vill byta till 25:e.PAG kan kontrollera justitieministeriet,Avskedade den förste utsedda förvaltaren,PAG utsåg en långsiktig advokat, partner, Luc från Paul Hastings.Hur många människor skadade han? PAG:s fara är,Den kan kontrollera USA:s rättsprocess, domare, Paul Hastings, American Finance,Son till sekreteraren för CCP:s departement för disciplininspektion i PAG, gammal ministers son.Wang Huning (ständiga kommittén) adopterade son, miljarder i advokatarvoden.Advokatarvoden i Paul Hastings är 1,5 miljarder dollar per år,PAG kan göra dig rik, den kan också göra dig fattig,Det kan skicka dig till fängelse, gå till domstol, få dig att dö och även göra dig i konkurs. Advokaten företräder PAG,I tingsrätten för Södra distriktet dömde de bror sju helt enkelt, mer än en miljard.Den här yachten (LADYMAY) kan inte bevisa att den är min nu,Men bötfällde mina 200 miljoner och betalade inom 5 dagar,Annars kommer de att skicka mig i fängelse.O’Melveny & Myers advokatbyrå är en av PAG:s anhängare,Följt av Paul Hastings, Tidigare var O’Melveny & Myers advokatbyrå agent för otaliga jätteföretag.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *