Federal Reserve kommer att samexistera med myntet i kampen

(fråga) under de senaste tio åren, (fråga) under de senaste tio åren, Federal Reserves insiders för att få underrättelser, Du nämnde också i gårdagens video, Som Federal Reserve och USA:s kongress hade diskuterat. CCP:s hot mot USA Vill du gärna förklara mer, Varför detta är fördelaktigt, Till erkännandet av Himalaya Coin. Som en legitim digital valuta av en suverän stat, Enligt min mening för närvarande, Federal Reserve. Är fullt medveten om de utmaningar den står inför. Vilket är inflation, Och överutgivning av valutor över hela världen, Dessutom den största utmaningen för Fed. Är ankomsten av digitala valuator, Det är omöjligt för Fed att kväva digitala valuator, Medan Fed arbetar hårt för att kväva digitala valuator, Det kommer att hitta ett sätt att samexistera med digitala valutor, Vad Fed är mest orolig för digitala valutor, Det är bokstavligen detta, Fed tror att digitala valutor. Använd den så kallade decentraliseringen. Att gå mot den amerikanska dollarn, Dessutom (många digitala valutor kräver inte) KYC Vilket har med terrorbekämpning att göra, Så det var bara Himalayabörsen som avgjorde, Att använda privat blockchain istället för offentlig blockchain i sin ursprungliga design, Först, det viktigaste med den privata blockkedjan, Det att Morgans (Quorum blockchain) antogs, Med Ethereums mest avancerade digitala valutateknologi. (The Himalaya Exchange) är mycket säker och krypterad, Men det körs på en privat blockchain, Och är centraliserad, Ännu viktigare, det åtföljs av, Reserven av Himalaya Exchange. Det stöder världens enda riktiga stabilisering, Ring HDO(Himalaya Dollar) vilket är så anmärkningsvärt, Den har absolut 100% äkta US-dollar i reserv, Så, amerikanerna kan vara lugna, Eftersom vi använder Himalaya Dollar. Snarare än “Ryska Himalaya rubel” eller “Himalaya RMB” Du skulle vara dömd om du använder “Himalaya RMB”, Eller “Rysk Rubel i Himalaya” Du skulle också vara klar om du använder “Himalaya turkiska lira” (Himalaya Dollar) är det riktiga stabila myntet, Och ingen kan förskingra reserverna.

20% av dessa är knuten till guld, Guldet lagras på säkrade platser, Därför, allt (av Himalaya Exchange) Passar (kraven på) fiat-valutor traditionella valutor, Det kan skingra amerikanernas oro för den amerikanska dollarns status och säkerhet. Och uppfyller alla krav för anti-penningtvätt, Så, om Fed stöder Himalaya Dollar, Det kommer att vara en positiv signal till världen, Vilket betyder att Fed inte är emot alla digitala valutor, Eller mot eran av (digitala valutor) Snarare kan Fed acceptera vissa digitala valutor, Som de som erbjuds av Himalaya Exchange. Som kan hållas ansvarig är centraliserad med en strikt KYC-policy, Jobbar med USA Och kan inte användas som ett verktyg för att begå brott, Naturligtvis är Himalayabörsen så, Så Himalayabörsen har motstått infiltrationen av CCP den här gången. Vad är det viktigaste nästa steget för (CCP) Att attackera (digitala valutor) Kommunistiska Kina kommer att förbjuda sina medborgare att äga, Alla decentraliserade digitala valutor i landet, Om du gör det bryter du mot lagen och begår ett brott, Allvarliga lagöverträdare kommer att avrättas, Medan mindre lagöverträdare kommer att arresteras och fängslas. Detta är identiskt med vad som hände under Qingdynastin, Den som vågade läsa utländska böcker eller leka med utländska kanoner, Eller så skulle vapen gripas och avrättas, Dessutom skulle hela familjen avrättas också. Alla imperialistiska ideologier från Qing-dynastin (var så oförenliga med) Tiden då den industriella revolutionen hade ägt rum internationellt, Eran av radarstyrd navigering, Och sjötidens tillkomst. Med kommunikationstekniken som blir tillgänglig senare, Det var frågor som var avgörande för Qing-dynastins öde, Vilket helt avvisade dem.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *