Amerikanska advokater är den bästa bron för CCP att bryta sig in i det amerikanska justitiedepartementet

Och Alibaba, Tencent, Ping Ans så kallade USA-kontor i Hong Kong, och aktiemarknaden i USA.med mer än en biljon tillgångar. Hur mycket vet du på ett år? enbart advokatarvode i ett år, Efter att ha blivit uppdelad av alla advokater i U.S.A. runt 30 miljarder dollar. Med 30 miljarder dollar i advokatkostnader, CCP kan kontrollera alla dessa stora advokatbyråer i USA. Gå och kolla upp det själv. Om 30 miljarder advokatarvode inte räcker, CCP kan låta dig äga aktier, eget kapital och till och med transaktioner under bordet. Det kan vara hundratals miljarder eller mer. Detta är landet Amerika. Hög tjänsteman i Nasdaqs justitiedepartementet, alla gick i affärer, gå till den stora advokatbyrån. Varför anlitar stora advokatbyråer dem? Titta, vi har officerare från DOJ och de kan gå tillbaka till DOJ snart. Från lanseringen av ditt företag, till den tidpunkt då du startar verksamheten, till din notering. till kapitalförvaltning, till förordnande av förvaltare, till när du har en tvist, till när du går i konkurs. till konkursskydd, till förvaltare, jag bestämmer alla, Jag tar hand om dig från liv till död. Så är amerikanska advokater. Den bästa bron för CCP att infiltrera USA:s DOJ Du kan gå och kolla vad jag sa 2018 om, den mörka sidan av det U.S. rättsväsendet Hur mörkt kontrolleras rättsväsendet av kommunistpartiet? Ellie Broidy, Hegenbatsen, Nicky Lum Davis Och ett fall släppt, av DOJ i juni 2017. Vad heter musikern i USA, hans fall.

som försökte repatriera mig, Det finns på DOJ: s hemsida. Ingen av er nämnde det här fallet, Gå till DOJ:s webbplats och kolla in den. CCP gav dem förmodligen massor av pengar. Denna domstol är på väg att öppna. Och att Patrick Ho och ett gäng människor var inblandade, Higginbotham, som tidigare DOJ-advokat, tog mer än 70 miljoner dollar från Jho Low.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *