Att skydda varandra under den svåraste tiden för mänskligheten

Vad vi kommer att möta härnäst är. Matbrist för hela mänskligheten, och hög statlig kontroll, Det råder ingen tvekan om det, Oavsett vilket land du befinner dig i. du kommer att möta hög kontroll från regeringen. För landet har inga pengar, Ja, hög statlig kontroll, finansiell frihet. juridisk rättvisa, juridisk rättvisa, och allt liv och hälsa, och hela din familjs livsmiljö. Allt kommer att hända som Whistleblower Movement förutspådde för 5 år sedan. eller ännu värre, Så vi måste vårda varandra, skydda varandra, Endast på detta sätt kan vi ta oss igenom. den svåraste tiden i människor tillsammans.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *