Ett 7-årigt barn fick myokardit efter att ha vaccinerats

Ja, hej, är du apotekare. Ja, hur kan jag hjälpa dig? Hej, jag har en fråga, Min fru, mot min vilja, tog min son, 7 årig son där igår, för några dagar sedan för Covid spruta. Och han är nu på sjukhuset med myokardit, Och jag var uppenbarligen inte särskilt nöjd med er eller med min fru. Hon berättade att hon inte fick veta att det var en potentiell biverkning, Så varför skulle du inte ha berättat för henne att? Okej en. Förlåt, så det är en ganska sällsynt biverkning också.

 Nej – det är det inte, Eftersom jag har forskat, Det är vanligt i USA. Det finns 10-tals tusentals av dem rapporterade till CDC-web. Så varför berättar ni inte detta för föräldrarna. Vi kan skrämma föräldrarna och de vill inte vaccinera sitt barn. ja, så så, Du vill inte skrämma föräldrarna med något som faktiskt händer? Detta har hänt mitt barn, Är du ur tankarna? Du vill inte skrämma dem, Du måste ge dem rätt information så att de kan fatta ett korrekt beslut. Vad är det för fel på dig? Du vill inte skrämma dem, Jag spelar in det här samtalet också, och det här ska till en advokat härnäst. Tack för att du erkänner att. Så varför berättar du inte för dem? När någon kommer in där och säger hej, vad kan gå fel. Vad säger du öm arm. Har du sett de många döda människorna? Har du sett den? Has your wife asked before giving consent to this Har din fru frågat innan hon gav sitt samtycke till detta? Hon frågade vad biverkningarna är, Frågar hon? Jag är inte säker eftersom jag inte var där. Det spelar ingen roll, du ska berätta för människor att detta kan hända, Nu mitt barn, Du vet vad prognosen är? Vet du vad det är? Möjlig död inom fem år. 20% av personer med myokardit dör. Det är ett permanent skadat hjärta, Det är inte tillfälligt. Jag är så ledsen för det, På grund av dig, För att du inte ville skrämma henne. Du vet, inga barn har dött av Covid inte ett enda friskt barn. Du ger ut det här och du varnar inte folk, vad som är fel med dig? Så det finns information på nätet som du kan slå upp, Och har du också pratat med hälsolinjen? Du gav skottet, När någon kommer in där och frågar att vad biverkningarna är, borde du inte säga eftersom, Det kan skrämma dem från spruta. Vad är det för fel på dig, Så fördelen med att få vaccinationen är så vi ger vaccinationen eftersom nyttan uppvägde fel. Det finns inte, Vet du att jag tittar på en Johns Hopkins-studie? Nu har 400 personer under 18 år dött i USA, 330 miljoner människor.. Ingen av dem var frisk. De hade cancer, leukemi, fetma, något fel på dem. Inte ett enda barn har dött eller hamnat i sjukhus, så fördelarna är noll för mitt barn. Varför berättade du inte för dem? det är upp till dig att berätta för dem. Och vi fattar ett beslut, inte du. Du säger oss, OK, det är sällsynt, men det händer. Du berättade inte det för henne, eller hur? Jag är inte säker på att jag inte var vaccinatör på den tiden. Så när nästa unge går in där med en mamma för ett spruta, ska du berätta för dem. hej, jag fick precis ett samtal från någon. Deras barns hjärta förstörs. Tänk på det. Det kan hända. Ska du berätta det för dem?

 Är du det?! Jag kan inte svara dig det. jag gillar inte… Kan du inte? för det kommer att gå på en domstol. Tja, du kommer att svara på det. Du erkände bara att du inte berättar för människor eftersom du inte vill skrämma dem. Jag är inte säker. Tyvärr, jag var inte apotekaren som gjorde vaccinationen. Jag vet inte vad situationen är.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *