Putins specifika tillstånd

Jag hoppas dock att ni har några grundläggande förberedelser redo. Tillåt honom inte att dra världen till undergång med sin sista galenskap. Vilken typ av sjukdom har Putin? Kolla in det här. Ni vet, herr Putin har diagnosen skivepitelcancer (SCC) Skivepitelcancer. Det är en typ av anal cancer som ligger i slutet av matsmältningskanalen mellan ändtarmen och anus. Vi gjorde en del medicinsk utredning. Jag var inte särskilt säker på det eftersom det kom på ryska språket. Så vi studerade det ryska materialet. Igår kväll, efter att ha dubbelkollat ​​och studerat det. vi förstod äntligen orsakerna till det. Det orsakas vanligtvis av anal fistel, hemorrojder, operationsärr, kondylom, hidradenit supurativa. och långvarig kronisk irritation och skada från pilonidal cysta. Ni förstår, herr Putin har analt skivepitelcancer. Så, vad är dess symtom? Till exempel anal klåda, klumpar runt anus. smärtor, muskelsmärtor och sår. Ok, nästa sida. Här kan ni se. när herr Putin deltog i några evenemang. han visade några otroliga kroppsgester på grund av sin SCC Dessa gester berättar för oss. enligt hans läkare. han har mycket ont. Han måste ta olika injicering innan han framträder offentligt. För att hålla tillbaka sina smärtor och behålla balansen. Men hans operation misslyckades. en misslyckad operation. Han lider eländigt, har stora smärtor. Symtomen på honom är ganska uppenbara.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *