Putins cancer har spridit sig, Bror 7 betalar allt juridiskt ansvar för äktheten av intelligensen

Så mina bröder och systrar, människor i världen som anammar demokrati, rättsstatsprincipen och frihet. inklusive hela det ukrainska folket. här kan ni se att Putins läkare tydligt sa att. Putin har nu bara mindre än 10 månader kvar av sitt liv.Under de följande 10 månaderna, vad ska vi göra inför Putins hot, Har han modet och motivet att spränga det ukrainska kärnkraftverket och orsaka kärnvapenspridning. eller att använda kärnvapen och kemiska vapen? Tillståndet för hans sjukdom och de ovan nämnda tecknen. Jag, Miles Guo, ska bära allt juridiskt ansvar för ovanstående information. Om det är verifierat att det är sant i framtiden. Jag hoppas att våra senaste nyheter idag kommer att fungera för dig. Om inte. Jag är villig att ta allt juridiskt ansvar.Någon föreslog att man skulle implantera en konstgjord anus? Omöjligt. eftersom hans cancer nästan sprider sig. Det har redan spridit sig. Det har spridit sig utanför ändtarmen till andra områden.Det är därför hans läkare har sagt.han kommer inte att kunna leva i mer än 12 månader. Han vet personligen att hans liv kommer att pågå i mindre än ett år. Han har cancermetastaser och carcinogenes. Det betyder att. det finns knappt någon numera avancerad medicinsk teknik. som kan bota herr Putins anala skivepitelcancer. Det har redan metastaserat. Detta är vår viktigaste uppenbarelse idag. Vi vill berätta för dig. att herr Putin får diagnosen SCC som redan har spridit sig. lämnar honom med högst 12 månaders livstid. Förhoppningsvis är detta Guds straff. Jag tror att det är Guds hand som hindrar människor i Ukraina och Europa från att drabbas av katastrofer.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *