Alla dessa sociala medieplattformar, majoriteten av media kommer att vara över.

Facebook kommer att försvinna. Den förra världen är en som inte har någon framtid, inget tekniskt utrymme, inget värde av något slag, en som snart står inför en enorm juridisk strid. Det stängde av Miles Guo, underrättelser om medkämpar, information om covid-vaccinet. Det gick ihop med politiken. Dessa frågor kan inte förbises. Aldrig. De saker som stod, och vad de kan se. Hur kommer det sig att ljudet är mjukt? Fortfarande mjuk? Det är redan satt till 450

Omöjligt, bröder och systrar. Min inställning här är redan på max. Min mikrofon.

Twitter är över. Det kommer att sluta precis som vaccinkatastrofen. Tillsammans med denna fråga, majoriteten av media också. Kom ihåg bröder och systrar Mainstream media av mänsklighetens förflutna, prenumerationsinformation, Ljudmeddelanden. och dåtidens Yahoo, till slut, ersattes av gratis sociala medier. som Whatsapp och Facebook. Och sedan Facebook och Twitter,

Sälja reklam och personuppgifter, i sociala mediers tidevarv. På grund av dess totala anpassning till mörkret när det gäller vaccinfrågor, det har blivit en apparat för att döda, en politisk åklagare för Whistleblower Movement. Twitter, Facebook. alla dessa sociala medieplattformar. på grund av dess enda beroende av reklam, kontrolleras av staten, som är CCP och Deep State, har blivit en apparat för att döda. och skada från försäljning av personuppgifter, Som TikTok och Zoom. Kom ihåg mitt ord, TikTok kommer att bli föremål för global åtal. Det är en underrättelseplattform. Höger? Zoom är en underrättelseplattform. Alibaba är en underrättelseplattform. Zhao Changpeng av Binance, som jag har nämnt tidigare, låt alla dessa. som hade Binance-konton tidigare, kidnappning av polisen hemifrån, arrestering på tåget och. på planet, dis-kommunicera med familjerna, eller så riskerar de att arresteras också om du tar kontakt. beslagta dina mynt till polisen och åklagarmyndigheten. Det härjar nu, riktar sig till Binance-kontoinnehavare i det kommunistiska Kina. Allt detta är intelligens,

samma som Zoom och TikTok. Därför denna Zuckerberg. han vet att det kommer att bli problem framöver, och dagarna är räknade.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: NFSC News
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *