Från feedback från vänner och kamrater fann Wen Gui att antalet dödsfall i världen har ökat avsevärt den senaste tiden.

Liknande sak är,Jag känner mig riktigt chockad dessa två daga,r Oavsett om det är Singapore, Malaysia,Japan, Indonesien, inklusive Afrika, Europa,Många vänner och kämpar säger att de ofta går på begravningar. Den senaste tidens ökning av antalet personer som deltar på begravningar runt om i världen. Och det är många som pratar om klimatförändringar, Men många säger inte vaccindödsfall och vaccinkatastrofen. Det är tragiskt, det är en tragedi, En så stor människa, mer än 7 miljarder människor, Få människor är modiga nog att möta denna verklighe.t Så förstår du hur viktig den nya federala staten Kina är. Bröder och systrar, detta är mycket viktigt.

 Dessutom, Alla bevittnar denna torka i Kina. Hela torkan i Sichuan och Chongqing. Grödorna kommer inte att skördas överallt. Det råder torka över hela USA såväl som i Europa. Verkligen en vaccinkatastrof och denna globala torka. Den kommande stora svälten, och kriget mellan Ryssland och Ukraina. Finns det ett direkt samband med vår tidigare girighet. Själviskhet, korruption, förlust av tro. Tolerera och möjliggöra CCP:s folkmord i Xinjiang. Massaker i Tibet, Hong Kong, Taiwan. Är det inte direkt koppling? Finns det reinkarnation, finns det karma?

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *