Verkliga bevis: Pfizers nya kronvaccin orsakar missfall hos gravida kvinnor

Vi har nu bevisen. Så visst, kanske i december hade vi inte bevisen, Eftersom Pfizer höll sina dokument hemliga. Nu har vi bevisen. Hälften av gravida kvinnor som vaccineras mot covid-19 kommer att få missfall, Men säg det inte till de liberala demokraterna. De är fortfarande falska historien från nio månader sedan utan bevis, Ersätter historien från igår med bevisen. Du fick precis Dr. Naomi Wolf att släppa resultatet av en FOIA-förfrågan. Hon fick 300 000 sidor Pfizer-dokument därifrån. Och du kan hitta historien på theflstandard.com Och det har delats på andra ställen. “Massaker: Nästan hälften av de gravida kvinnorna i Pfizer-rättegången fick missfall” Så återigen var hon tvungen att i princip stämma för att få dessa dokument släppta, medan Pfizer ville behålla filerna i 75 år, något jag inte kommer ihåg. Så hon fick dessa dokument, Hon är nu publicerad. Vad stod i rättegångsdokumenten? Och nästan hälften av kvinnorna. Jag tror att det faktiskt är 47% av kvinnorna som får missfall under graviditeten, fick Pfizer-vaccin, Pfizer COVID-vaccin. Nästan hälften av dem fick missfall. Det är ganska chockerande, du skulle inte säga att du ville döda ett gäng människor, och kontrollera befolkningen. Undvik att det är ett sätt att göra det, Men, “Hej, de här är” “bra för din hälsa, det nya kronvaccinet” Nu, svaret på detta. Eftersom historien delades flitigt på Twitter, Jag märkte att liberalen svarade med den här äldre historien. Nu här är problemet. Titta igen, demokrater, moderna liberaler, de är inte liberaler alls. De är egentligen bara dumma, okunniga, hjärntvättade människor. Så de delar historien: ˈˈFaktakontroll från USA Todayˈˈ ˈˈInga bevis Pfizer, Moderna COVID-vacciner orsakar missfall, Okej nu, Det är rubriken “USA Today”. Jag är säker på att de inte var företagens bottenbetalda. Jag är säker på att de inte har Big-Pharma-influenser. Men okej, låt oss titta på själva texten i USA Today. “I december 21,” så det här är december 2021.” “Faktakontroll: USA Today” “Det finns inga bevis för att Pfizer, Moderna-vacciner orsakar missfall.” Tja, 9 månader senare är det augusti 2022. Och nu har vi bevisen, så säkert. Kanske i december hade vi inga bevis eftersom Pfizer höll sina dokument hemliga. Nu har vi bevisen, Ja, det orsakar missfall hos hälften av vaccinerade gravida kvinnor. Men säg inte det till de demokratiska liberalerna. De tänker fortfarande, Berättelsen från nio månader sedan utan bevis ersätter berättelsen från igår med bevisen.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *