Högvaccinationsland kan bli infertilitetsland (1)

Här är nyheterna: Pfizer döljde på ett vilseledande sätt att 44 % av de gravida kvinnorna som deltog i försöken fick missfall. Detta är ett direkt citat från ett amerikanskt FDA-dokument om biverkningar av Pfizers vaccin. Rätten beordrade att uppgifterna skulle lämnas ut den 1 juli 2022, och uppgifterna är kyliga. 44 % av de gravida kvinnorna som deltog i Pfizers mRNA nya kronvaccinförsök fick ett missfall. Här är webbplatslänken, ja, ett avsnitt på sidan 3643 i dokumentet är ämneslistan. Den visade att efter den första dosen blev 50 kvinnor gravida under testet. Men man måste titta igenom resten av detta enorma dokument. De fann i uppgifterna att bland de 50 gravida kvinnorna, Tjugotvå led av “spontan abort”, “spontan abort, fullständig” vilket betyder missfall. “Spontan abort, oavslutad” eller “missfall” betyder förlusten av barnet när du tvingades till det. Det här handlar inte om att gå till doktorn för en abort. Det betyder att du hade ett helt normalt, friskt foster och sedan förlorade fostret. Deadline för denna (Pfizer) biverkningsrapport är den 13 mars 2021. Upprörande, FDA tog emot rapporten från Pfizer den 1 april 2021. Så du förstår, det var över ett år sedan. Jag är ledsen, jag vet att vi inte borde gråta på krigsrumsshower. Men för mer än ett år sedan fick FDA rapporten. Av de 50 gravida kvinnorna förlorade 22 sina foster och de sa ingenting. Från detta har FDA känt till denna fruktansvärda fosterdödlighet sedan april 2021. Men förblev tyst. Pfizer var också tyst. De fortsätter att förespråka att gravida kvinnor får en injektion (coronavaccin). Injicera gravida kvinnor och säga “det skadar inte ditt barn” “Kommer inte att skada ditt barn” Och nu, förutsägbart, som du och jag diskuterade. Utgående från andra Pfizer-rapporter är jag ledsen att säga att detta är folkmord! Det finns en fruktansvärd mörkläggning, bevis på en mörkläggning i Mangala-stil. Jag är jude och jag kommer inte säga något slentrianmässigt. Om det utökas till alla gravida kvinnor som injiceras över hela världen. Det skulle förklara den ökning av spädbarnsdöd som vi ser nu. I Skottland, tyvärr, var det en 200% ökning av neonatala dödsfall eller spontana missfall i Ontario. 86 spädbarn dog, jämfört med de vanliga 5 eller 6. I Israel ökade spontanaborter utlösta av vaccin med 34 %.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: OXV Ne澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *