Blockchain-bokföringens era kommer, och kommunistpartiet har försvunnit

Från i år till nästa år tror jag att det kommer att födas, blockchain redovisningsteknik. När blockchain-redovisningsteknologin väl förekommer över hela världen kommer kommunistpartiet att försvinna. För allt är en blockkedja, oföränderligt, oföränderligt. Om du inte går med i denna blockchain-redovisningsteknik kommer du inte få gå med i (internationella) FN och det globala internationella finansiella systemet. Går du med i blockkedjan är det omöjligt för någon att ändra det. Inklusive USA kommer de mer övertryckta amerikanska dollarna att “slamras”, precis som havet drar sig tillbaka och stranden är ren. Detta är definitivt en era av fullständig insyn i data, finans, teknik, statistik och finans, och den är helt oåterkallelig. Då måste alla centralbanker hitta ett sätt att ge ut sina egna digitala valutor och sedan vilja ersätta och konkurrera, onda lagar för att hindra dig från att använda digital valuta, förbjuda dig att handla digital valuta, det kommer att finnas, och de kommer att misslyckas. Under de kommande två eller tre åren kommer detta att hända otaliga gånger, bara digital valuta är en råtta som korsar gatan, och alla skriker och slår den. Men det kan inte slutföras i slutändan, eftersom det inte kan ändra ankomsten av blockchain-eran. Kan inte ändra ankomsten av Starlink, absolut omöjligt, Blockchain-teknikens ankomst är Guds hjälp att förgöra CCP EDA dödar (dödar) det första skottet av KKP:s ekonomiska frikoppling. Därefter kommer CCP:s ekonomi, CCP:s statistik och CCP:s hemligheter och information att avslöjas för världen.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: OXV Ne澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *