Den digitala valutans era har verkligen kommit

Angående stamcellstekniken nuförtiden. Jag tror att den amerikanska regeringen kommer att tillåta sin ansökan med säkerhet. När USA och Europa godkänner bioteknik. Vad skulle det betyda? Bröder och systrar, Om du behövde genomgå en organtransplantation. Det skulle vara lika bekvämt som att bära proteser varje morgon. och mänsklig livslängd skulle förlängas till 150 år gammal. I synnerhet sedan vaccinkatastrofen har börjat, två fördelar tillförs mänskligheten. För det första kommer en fullskalig användning av bioteknik mycket snabbt att godkännas. Detta kommer att hjälpa många människor som står inför sjukdomar. relaterade till konsekvenserna av vaccinationer och vaccinkatastrofen, Vad är den andra fördelen? Hela de medicinska vetenskapliga och intellektuella områdena, kommer att nå en ny era. Det kommer få fler att tro. att vi har en skapare och att det finns en Gud i himlen. Folk kommer inte att lita på regeringens ledning längre, Det finns ett annat ämne nuförtiden som. alla har sett det runt som är digital valuta, Har du märkt? Efter den senaste avdunstningen. digital valuta till ett värde av över en biljon amerikanska dollar, Alla världsomspännande regeringar och finansiella institutioner. organiserar och blandar sina kort, Många länder vill göra digitala valutor. en hörnsten i sina länder, sanna eran av digital valuta kommer, bröder och systrar, Det är därför vår nya federala stat Kina är så stor. Vi är pionjärerna på gränsen till denna era. och vi går i en mycket stabil takt, Himalayabörsen skapade världens enda sanna stablecoin, våra medkämpar är innehavarna. Detta stablecoin drivs av ett riktigt blockchain-system och är centraliserat. och kan korrelera med fiat-valutor. Ännu viktigare, ett sådant unikt mynt. är besatt av våra medkämpar. Jag har varit så upptagen de här dagarna. Många människor har bett mig att introducera dem till Himalaya Exchange. De vill öka sina investeringar. Tiderna har förändrats bara på en natt. När blockchain-tekniken har gått in i en ny era, Himalayabörsen är ledande i världen när det gäller. stabilitet och konfidentialitet inom de tekniska och finansiella områdena, Hur mycket lyckligare kan ni vara, våra medkämpar? Vänligen vårda detta. Du är ovaccinerad, och äger en sådan underbar digital valuta i mänsklighetens historia, istället för RMB för ett så och så land. vilket är till och med billigare än de andepengar vi bränner för den avlidne.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *