China Concept Stock tillkännager aktiv avnotering i USA Vem är mest sårad?

Idag har några få Kina aktier, meddelat att frivilligt avnotera från NYSE. Angående ADR, vem blir det gör mest ont om det händer? Jag pratade lite om ADR igår, som är den amerikanska Depåbevis. En ADR fungerar när en kines och andra utländska företag,

 kan inte listas på amerikanska börser. eller så vill den påskynda noteringen och finansieringsprocesser, detta företag kan hitta en investering bank eller affärsbank. att vara dess sponsor för att hjälpa det, Till exempel ett CCP-ägt företag, vill komma åt den amerikanska marknaden. men det är svårt för företaget att göra det, bli listad och godkänd.

 Låt oss säga, det här företagets, marknadsvärdet är 5 miljarder dollar. och dess aktie är värd $100 per aktie, den kan då fråga en bank/investeringsbank, med USA, bank, licens  den.

 och stirrar sälja sina aktier, till amerikanska investerare. Goldman Sachs och JP Morgan,

 är de största aktörerna, ADR är ett verktyg för utländska företag att, absorbera de amerikanska investerarnas pengar. genom sina amerikanska agenter, Men under de senaste två decennierna, från och med den dag då, Wang Qishan och Gao Yanyan. började arbeta med Goldman sachs, saker har gått fel. ADRs har i princip varit, av stora institutioner. Investerare liknande PAG som fokuserar på det amerikanska, kapitalförsäkring.

 försäkringskassor, utbildningskassor, och nationella försvarsfonder, är Eftersom föreskrifterna om, dessa medel mycket strikta. banker kan inte bara investera dem. var de vill

 Till exempel, de medlen var inte tänkta, investeras i det kommunistiska Kina. Nordkorea.

 Iran och andra länder, sanktionerad av U.S.A. utan genom företagen, som PAGE och TPG.

 CCP lyckades få några, människor arbetar med dem. genom mutor, och efter det. bli statstjänstemän, efter att ha lämnat sina tidigare job. Senare godkände de dem, försäkring eller pensionsfonder. att handla de amerikanska .dollarobligationerna och, ADR (utfärdade av CCP) Ta ett annat exempel, om Wang Qishan i det kommunistiska Kina. vill ge ut aktier eller obligationer, i US-dollar i Amerika. han behöver bara prata med PAG. eller fråga direkt till Weijian Shan, eller hur? Shan kommer då att hitta någon i U.S.A. att ge ut aktier via ADR för att samla in pengar, ADR:erna utfärdas i U.S.A. med sponsring av, Förmedlande banker i USA För närvarande är det officiella numret på, totala värdet av den centrala motpartens ADR. är cirka 200 miljarder dollar. men det faktiska antalet är, mycket större än så.

Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: HA Multilingual Group 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *