Skillnaden mellan Himalaya Exchange och Coinbase

Coinbase är ett börsnoterat företag, med tiotals miljarder kunder som högst. Binance har tiotals miljoner kunder. Du har bara tiotusentals kunder. Hur kan du jämföra värde med Binance? Hur jämför du ditt värde med Coinbase? Hur mycket är du värd? Det kallas utbyte, Dess värde kommer från att ta ut transaktionsavgifter. Vi har Hcoin, Det är ett myntverk, Och Hpay. HPay som jag inte nämnde just nu, Dessa saker finns inte i någon annan. Vi är inte som andra, Detta liknar verkligen. Förhållandet mellan mama-san och geisha på en nattklubb, Det finns otaliga mama-sans, Den kan ta reda på vilka de är. Det tar allas pengar. Den har mynträttigheter. Du ser ut som en prostituerad, Det är två helt olika saker, Du är bara ett utbyte. Men Himalaya Exchange är inte ett utbyte,Himalaya Exchange är ett monetärt reservsystem, Den har mynträttigheterna. Den har HCoin, den ger ut ytterligare 1 miljard HCoins per år. Och vem godkänner det? Nyckelpersonerna är de 30 000 personer som har varit mest föraktade, Det här är våra medkämpar. Och alla har blivit KYC’ed, Detta är värdet på KYC. Nu finns det stablecoins, Men ännu viktigare, Vi har den största marknaden i Kina. Alla börser är öppna marknader, Himalaya Exchange kräver inte unikhet, Vem som helst kan komma hit och köpa mynten, Du kan också köpa den någon annanstans. Men för kineserna, i framtiden, Om de får köpa mynt, Han kommer definitivt att köpa HCoin. Om KKP inte längre kontrollerar kryptomarknaden, Skälen är ganska enkla. För det första är HCoin en valuta. För det andra, det uppskattar och stabiliserar. För det tredje kan den betalas och användas. Jag kan använda den direkt. Det kommer bara naturligt. Precis som en person kan få barn, Och kan vara en hane samtidigt, Det är fullt funktionellt. Detta mynt saknar motstycke, Det här är helt fantastiskt! En sak viktigare är kulturen, Dess arv. Enandet av dess stablecoins och mynträttigheter. kommer att bilda en unik. Förväntad framtida marknad, som är Kina. Ingen (kan klara det), kan Coinbase göra det? Binance är ännu mindre sannolikt att uppnå denna framtid. Allt i den bestämmer dess utrotning. Det är resultatet av ackumulering under de senaste åren, Allt handlar om spekulation, Ingen vill verkligen köpa krypto på Binance. Binance har inga riktiga mynt, Och den har ingen licens. Det vill säga, Himalaya Exchange är av stort värde.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *