Kommunistpartiet kan släppa lös viruset igen.

Källan till viruset är troligen från Mellanöstern. Börja med Mellanöstern. De där varianterna av kamelsjukdomar, eller parningsvirus för ökenödla. Eller från Mellanöstern från en traditionell sjukdom, som smittkoppor, sprids apkoppor brett. Nancy Pelosi kom till Taiwan, Taiwan vinner. Det ser ut som att USA vann, inklusive tre dagars skjutövningar. Amerikansk militärs inträde i ett stort område, CCP scrammed bort. Men jag tror att detta är olycksbådande tecken, Har någon av er uppmärksammat det rysk-ukrainska kriget? Vet du hur många som dog i Ukraina nu? Vet du hur många missiler som har passerat igen? Under det rysk-ukrainska kriget i dessa dagar, Ryssland visade en aldrig tidigare skådad hållning. Prata, be om försoning, förhandla. Försoning finns i världen, oavsett om det är en man och hustru, eller en rättegång, Eller att undvika krig, är det högsta .Försoning är det bästa sättet, Att kämpa hårt är ingen bra idé. Och Ryssland håller en låg profil den här gången, Försoning med Ukraina genom olika kanaler. Försoning är inte upp till Ukraina längre. Eftersom det är amerikanskt, europeiskt Ukraina. Det är väldigt komplicerat. Vad betyder Rysslands låga profil och förlikning, bröder och systrar, Ryssland vet, Att ta makten av slagfältet, den så kallade makten att attackera väst, lämna till CCP.

Det kinesiska kommunistpartiet kan släppa ut gift igen, den här gången med utgångspunkt från Mellanöstern och sprida det i stor skala.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *