Dödens tsunami kommer, och massdöden för det nya kronvaccinet kommer

Den (dödstsunamin) kommer. Larry, det är bara en tidsfråga. Du vet, jag har sagt det här i två år. som vi har sagt. Det är inte ett riktigt virus. vi har blivit injicerade. alla saker och alla elektromagnetiska fält. och annat i luften. Och jag säger hela tiden, dödens tsunami kommer. eller om du har ett gäng familjemedlemmar. och vänner som har fått minst ett skott. Jag tror att du måste tänka på dem som.

 någon som precis fått diagnosen en dödlig sjukdom. Jag vet inte hur länge de kommer att leva. Jag menar plötslig vuxendöd. Fast vi skrattade åt det. Men det är sant, det händer. Jag tror inte att läkarna förstår detta. För de flesta av dem har redan blivit skjutna och fått en booster shot. De undrar om de kommer att göra det. vara nästa att falla. Eller om det fortfarande finns samvetsgranna bland dem som är det. Tänk på dem de känner som har dött. de vet att de är medbrottslingar.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *