Den före detta världsmästaren Ye Zhaoying beordrades till handicap i OS-semifinalerna

På kvällen före (OS) semifinalen mellan Ye Zhaoying och Gong Zhichao Ett internt möte hölls inom riksbadminton team Under mötet en medveten diskussion om matchning för semifinalen inleddes

Matchresultatet från andra halvan av 1998 och hela år 1995 analyserades. I matcherna mot Camilla Martin Nygaard är Ye Zhaoying mer sannolikt att förlora matchen. Men Gong Zhichao förlorade sällan en match mot Martin. Och i mediabevakning eller intervju har Martin helt klart sa att hon inte gillade att spela mot Gong Zhichao. Hon hade svårt att bryta Gongs försvar, så det gör hon inte njut av att spela mot Gong. Å andra sidan hade hon aldrig samma känsla efter sig matcher mot Ye Zhaoying. Ye Zhaoying gick med i landslaget 1989, 15 år gammal. Som huvudspelare har hon vunnit Sudirman Cup och Uber Cup för Kina många gånger. Ye Zhaoying hade en rättvis del i återupplivandet av kineser Badminton. Under sin decennium långa karriär med badmintonlandslaget, hon har hållit nummer 1 i damsingeln stadigt enda stora turneringen som hon aldrig vann var de olympiska spelen. Efter hennes oväntade förlust mot Kim Ji-hyun från Sydkorea på den Olympiska spelen i Atlanta för fyra år sedan, hon har satt allt sitt hopp till OS i Sydney 2000. Det är synd att förlora den här matchen. Men jag tror att jag fortfarande har andra chanser eftersom det kommer att finnas nästa olympiska spel.

Om 4 år är jag 26 år gammal. Jag tror inte att jag kommer vara för gammal för det spela. OS i Sydney är sista chansen för Ye att stå på Olympiska vinnarpallen. Alla dessa har satt Li Yongbo i ett dilemma. Under alla mina år som tränare håller jag inte med om matchfixning verkligen inte. För det är alltid någon som blir skadad i varje matchfixning. Jag mår dåligt av att behöva be någon att förlora en match medvetet. Men i Kina, som ni vet, är vårt yttersta mål intresset för Landet. fjärde ES EMI-final mellan Y EZ bra bör trycka D gong Z Hi tidvattnet. Vi tog ett beslut efter mycket diskussion och noggrant Hänsyn. Det är för att mobilisera Ye Zhaoying att medge.

Under tiden har vi också lovat och garanterat Ye det. Om Gong Zhichao vinner kommer vi att ge Ye samma behandling som olympisk mästare. Ye Zhaoying är också en fantastisk idrottare, det är svårt för alla idrottare att göra det gör det. Hon var i tårar, hon var inte villig att ge upp sin chans. Trots allt gick hon med tårar i ögonen på att hon skulle respektera lagets val. Nästa dag dök Ye Zhaoying upp i semifinalen något Desillusionerad. Publiken på läktaren visste dock inte vad hände igår. Efter att matchen startade gjorde Ye en rad misstag och snart förlorade den första matchen med 8:11. Kanske för att Ye Zhaoying inte var villig att lämna över guldmedalj till Gong Zhichao lätt. När den andra matchen nådde 8:10, vilket betyder Gong Zhichao var bara 1 poäng från att vara finalister.

Ye Zhaoying började visa sina fantastiska färdigheter. men sedan gjorde hon några uppenbara misstag och tjänsten var bytt mellan de två spelarna 4 gånger. När servern återvände till Gong Zhichao för femte gången, Ye återigen gjorde ett misstag. Avslutade sin OS-resa med en poäng på 8:11 i båda matcherna. Och vid denna tidpunkt visste Gong Zhichao inte den verkliga anledningen till hennes seger. Efter matchen accepterade Ye ingen intervju utan hon packade ihop och lämnade i en hast.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *