De är demoner som rider på kinesernas huvuden

Utan överdrift, Räkna med fingrarna. Från de senaste tre decennierna av Kinas reform och öppnande.

till idag, det finns inte mer än 2 000 stora familjer i Kina. Med andra ord, de som kan fortsätta till denna dag. i princip har nämnts av vår visselblåsarrörelse, Vi är ganska nära faktum, Men dessa familjer offrade hela mänsklighetens framtid. Utan dessa människor, Jag tror inte att det kommer att bli Coronavirus-utbrottet, De gjorde detta bara för att skydda sig själva. Så att de kan infiltrera västvärlden, Behandla kineser som slavar från det förflutna, till att behandla européer och amerikaner som slavar, till att behandla hela världen som slav, Amerikaner förstår oss inte idag, De kanske inte vill höra oss säga detta. Inga problem. Vår visselblåsarrörelse, Precis som “Wu” (betyder ingenting) i taoismen, Jag bryr mig inte om du förstår eller inte, Jag bryr mig inte heller om du tror det eller inte.

Men du kan inte stoppa faktum från att hända, Utan sådan arrogant, som styr över 1,4 miljarder kineser, Det kan inte finnas något CCP:s Belt and Road-initiati.v mot USA och västvärlden, och “Blå, guld och gul” Plan, och “3F” -planen, Det är omöjligt för dessa saker att hända. Alla dessa människor, De så kallade “kinesiska eliterna” är som demoner, ridning på huvudet på 1,4 miljarder kineser.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *