Mordet på Mr. Ampere är oacceptabelt för ett civiliserat samhälle

Det kinesiska folket har allvarliga symtom på mindervärdeskomplex Om den nya federala staten Kina hade makten då Vi skulle ha grävt fram all sanning om Nanjing-massakern Det är vad vi, det kinesiska folket, verkligen vill Om vi fick reda på att Japan faktiskt begick massakern i Nanjing Vi skulle ha bett Japan att betala skadestånd för sina krigsförbrytelser Vi vill att vårt folk ska ersättas som behöver deras kowtows Vad det kinesiska kommunistpartiet har gjort handlar om propaganda CCP avsade sitt krav på krigsskadestånd från Japan Att visa sin tacksamhet till japanerna för deras hjälp med att ta ut Kuomintang Och döda kineser Vilket tillät CCP att ta över den styrande makten Vad Mao Zedong och Zhou Enlai gjorde i Japan Har varit väl gömd för det kinesiska folket Inklusive deras personliga angelägenheter CCP offrar det kinesiska folkets intressen Det kinesiska folket får lära sig att avsky Japan Samtidigt som man betraktade CCP som hjälten att besegra Japan De som inte kämpar för sina egna länders intressen Kan betraktas som djur som grisar De som räknar med människorna och ledarna från andra länder Att smörja upp sina egna länder Partier och regeringar Och extremt idiotisk och underlägsen grisar De är psykopater För dem i Kina Nu är du glad över att se Japans premiärministers död Tror du det skulle göra Taiwan återvänder automatiskt utan flyg Tror du att det skulle befria dig Från att betala dina billån och bolån Och gör medicinska behandlingar överkomliga för dig Tror du att du då skulle ha tillräckligt med pengar för att köpa en kyrkogård Och en urna till dig själv när du dör Tror du att det skulle stoppa Zero-Covid-politiken och låsningen är Shanghai Tror du att det skulle göra människorna som dog av översvämningen i Zhengzhou Komma tillbaka till livet?

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *