Kinas nuvarande befolkning är bara 1 miljard, inte de officiella 1,4 miljarder

Den andra stora avslöjandet (från de läckta uppgifterna) är Kommunistiska Kina har bara 1,0 miljarder invånare Jag var den enda som sa detta tidigare Endast den nya federala staten Kina avslöjade denna information tidigare(CCP hävdade) att befolkningen på Kinas fastland är 1,4 miljarder Vet du vad det här betyder? Det betyder att en befolkning motsvarande den amerikanska befolkningen försvann (från Kina)

 USA har bara 350 miljoner invånare Det är som att en befolkning i USA försvann (i Kina) är inte många som inser  

 Vet du att världsmedia har kontaktat mig nu för tiden De sa: ˈˈMiles Guo, om det är santˋˋ ˋˋDu håller verkligen på att bli Gudˋˋ De där oseriösa medierna lurar mig alltidJag vet att jag är super Behöver jag att du gör mig till Gud?

 Dessa oseriösa medier sa att om detta är sant Det betyder alla dessa ekonomiska data som CCP hävdar Inklusive de som publiceras av Bloomberg är alla falska Alla publicerade BNP-data Av den kommunistiska kinesiska regeringen gjordes upp Tänk på BNP på 13 biljoner för 1,4 miljarder invånare BNP per capita baseras nu på 1,0 miljarder invånare. Hur kunde det vara verkligt? Skillnaden är lika med befolkningen i hela USA Eller fyra gånger Japans befolkning på fem gånger Rysslands Så alla dessa siffror är påhittade Bevisar det inte att Whistleblowers-rörelsen talar sanning? Om den verkliga befolkningen (i Kina) är 1,0 miljarder Sedan år 2028 kommer befolkningen i Kina att minska till 850 miljoner Med den åldrande befolkningen Medelåldern i Kina är snart 68-70 år Det här landet är dömt

 Denna nation är dömd CCP:s ettbarnspolicy Och den pågående miljöföroreningen De förstör verkligen vår nationntalitet

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *