CCP fortsätter att kasta pengar mot USA.

På tal om USA, ta inte mina ord på alvar. Ha dina smutsiga videor, “”Om du vågar skriva på något säkerhetsavtal med CCP”” “”Vi kommer att avslöja dem alla”” Sedan bad de USA och sa: “”Amerika, vår fader”” Jag ber dig, jag har inte med honom att göra längre. Dessa människor tog 26 miljarder dollar från CCP. Efter att affären slutförts. Amerikaner kommer fram för att säga, “”Hej, vi vet vad ni har gjort, ni har alla fått pengar, “”Din dotter köpte flygplan med deras pengar”” Även din dotters bankkonto. “”Din dotter fick också presenter som LVMH-produkter”” “”utan några kvitton har vi alla bevis”” “”Du kan fortsätta fråga CCP för pengar”” Vi få se, att du vågar samarbeta med det CCP, som Kambodja, Vem sa att CCP hade militära baser i Kambodja? Miles Guo, den enda person som har sagt det. Kom ihåg det? bröder och systrar. Jag berättade för en CIA-tjänsteman om CCP militärbaser i Kambodja. när vi möts. hans reaktion var som  “”Miles, för löjligt””  “”Jag är en CIA-agent”” Hah, det här är (tänker) hur fantastiskt. Se hur han pratade.  “”Jag är en CIA-agent!”” “”Hur är det omöjligt för dig att veta något som jag inte ens vet?”” Finns det någon militärbas i Kambodja, jag vet inte? “”  USA har nu vetat att CCP har militärbaser i Kambodja. då krävde amerikanerna det, stänga ner dessa baser omedelbart. USA varnade också Saudiarabien för det, om de vågar gå framåt till CCP. på saker som petro-yuan, eller trupper och militärbaser, de ska förvänta sig, dödlig hämnd från U.S.A. Den varningen skrämde Saudiarabien till döds. Markera mina ord idag, Stora militära attacker mot Syrien och Iran är på väg, Kom ihåg vad jag sa nu. Militära operationer i de områdena är enligt schemat, Varför måste det hända? Det är Israel och USA har inget val. som det pågående kärnkraftsprogrammet i Syrien och Iran, Det är ett hot mot USA och hela världen. Ryssland vill framför allt berätta för européerna. Det är att skicka någon från träsket till England för att säga: den här träsk killen sa: “”Hej, Paul Johnson””

 “”Putin är dina kompisar”” Vi är mycket vänliga med britterna, “”Som bröder och systrar””

 Vi litar på varandra, eller hur? som Japans kejserliga armé. Tog emot det kinesiska folket under andra världskiget. “”Ryssland och Storbritannien kan samexistera också, eller hur?””

 “”Ryssland kommer inte att använda kärnvapen”” “”och Storbritannien slutar vara mot Ryssland. Okej? Bla Bla Bla, Slutligen sa Paul Johnson: “”Gå tillbaka och berätta för Putin””

 “”bara en kan vinna mellan oss””  “”ingen samexisterande”” Gissa vilken typ av roll CCP spelade här? CCP hotade U.K. om Storbritannien gjorde något skulle de agera därefter.

 hotade U.K. Paul Johnson svarade på CCP:s hot genom att säga: “”Låt mig säga att jag låter CCP lära sig”” Är det brittiska imperiet värt ett namn? “”av Storbritannien”” “”Vi får se””

 Wow, det är ett ord. Efter att CCP har spenderat 26 miljarder dollar. dessa länder håller på att klaga till CCP “”Var är mina pengar?”” Det du lovade är 40 miljarder dollar, Om du inte ger mig det, gör jag vad jag vill. Just nu Yang Jiechi, skriver ut checkar till dessa länder. Kom ihåg vad jag har sagt idag, och se till att komma ihåg det, detta kommer från mig i dagens livesändning. Vad CCP går till härnäst är att placera ut trupper i Iran.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: OXV Translation Team – MaiTian
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *