Framtiden tillhör den andra generationens explosioner

Det är precis som hur en person hanterar saker när du håller dig till principer du kommer att göra en snabb bedömning om du gillar det eller inte O m du inte har principer kan du bara upprepa andras åsikter Detta är vad det kinesiska kommunistpartiet försöker uppnå genom din generations hjärntvätt så att du aldrig kommer att ha principer och du kommer aldrig att veta hur du gör ett val Naturligtvis kommer du inte att veta hur du ska fatta beslut Så jag är övertygad om att jag vet exakt vad jag vill ha oavsett om det är “ja” eller “nej” Jag tror att framtiden för vår nya federala stat Kina är dedikerad Allt du ser kommer att tillhöra dig i framtiden Om du är kapabel nog om du har modet du bör ta ansvaret och fortsätta med vårt uppdrag Ingen annan kan bestämma vem den ska tillhöra Bara du kan bestämma själv Hur som helst kommer det säkert att tillhöra din generation Allt av det Jag kan svära vid Gud Allt kommer att tillhöra din generation Ingen annan kan (kontrollera allt detta) längre Aldrig mer kommer några familjer eller individer få kontrollera vår nya federala stat Kina som bara kommer att tillhöra din generation.

Inledning: Wen Gui hoppas att unga människor har principer för att göra saker och inte följer andras åsikter; CCP vill få unga människor att inte ha några principer genom hjärntvätt, så att de inte vet hur de ska fatta beslut; vissa människor eller familjer kommer aldrig att tillåtas kontrollera den nya Kinafederationen, och framtiden kommer att tillhöra den andra generationens sprängämnen

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组Sven anna
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *