Xi Jinpings attack mot Taiwan är behovet av CCP:s intressen

Han frågade: “Tackar du att Kina fortfarande kommer att invadera Taiwan?” Jag sa, “Det kommer inte att ha någon inverkan på deras plan att attackera Taiwan” “Dessuom, om Xi Jinping fortfarande är den jag är bekant med” “och blir inte smartare” “Jag tror att han har bestämt sig för att invadera Taiwan” “enligt min bedömning” Om det kinesiska kommunistpartiet invaderar Taiwan Den globala ekonomin kommer att kollapsa Det finns t vå sätt att invadera det kommunistiska Kina Den ena är en militär blockad Den andra är en fullständig förstörelse av Taiwan På ett eller annat sätt Blockaden verkar vara det mest genomförbara alternativet just nu Om ccp genomför en blockad Det kommer att vara omöjligt för USA att inaktivera ccp:s militära makt inom 3 minuter.USA kommer att behöva konfrontera det kommunistiska Kina till havs som inte tar slut på kort tid Vilka är konsekvenserna av en långvarig konflikt? Den globala ekonomin kommer att dras ned ccp vill förstöra Taiwans ekonomi USA:s ekonomi och den globala ekonomin Kinesisk valuta kommer då att ta chansen att bli dominerande Det hjälper också till att flytta det interna fokuset i det kommunistiska Kina VID-vaccinkatastrofen Ingen kommer att bry sig om äldres död eftersom folk bara kommer att oroa sig för soldater som kämpar i krig Allt handlar om landets intressen En utdragen belägring gynnar både CCP:s interna och externa politik samt dess övergripande långsiktiga och finansiella strategi Under en sådan omständighet är det osannolikt för U.S.A. att ta initiativ till att förstöra ccp eller att ta bort ccps militära makt Baserat på ovannämnda punkt Chansen är liten för ett 3-minuters krig i Taiwan Även om det kommer till den punkten ccp kommer att vara skyldigt att använda sina kärnvapen och det är kapabelt att göra det Jag är väldigt säker på det Men ccp kommer inte att lyckas alls

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组Sven anna
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *