Familjen Morgan följde broder Guos råd och vaccinerade sig inte.

Jag är inte säker på var CCP:s ondska kom ifrån. det är verkligen galet. Men vi lyder Guds vilja. Naturligtvis kommer den nya federala staten i Kina, Vi kan försvinna denna oöverträffade ondska, den globala cancern, det kinesiska kommunistpartiet. Men jag vill att Amerika ska vara starkt. För när Amerika är starkt har världen fred, om CCP kontrollerar världen, vi är på väg mot katastrof. Titta på det nuvarande CCP-viruset och vaccinerna, det här är katastrofen. Så vi är verkligen stolt. Connie och John.Morgan lyssnade på mig och vaccinerade sig inte. Ingen här i huset är vaccinerad, Vi är en grupp friska, naturliga och trygga människor. Jo.

Den nya federationen i Kina kom till för att eliminera det CCP på jorden. Vi står vid Amerika starkt och leder oss till fred. Familjen Morgan följde broder Guos råd och vaccinerade sig inte.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组Sven anna
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *