Pandemisvaret ligger inte i vanliga människors intresse

Nummer ett. Introduktion Denna serie med korta förklarande videor Skapats av en grupp Av oroliga kanadensiska volontärer Med årtionden av erfarenhet I krishantering.

Teknik medicin Den medicinska industrin Och analys av läkemedelsdata I början av covid-pandemin Många nationer placerades i en tillfällig låsning För att platta till kurvan Politiska ledare gjorde uttalanden Om hur vi ska styra Spridningen av viruset
Tyvärr Svaret var att fortsätta med en repetitiv cykel Av stängningar och återöppningar för att kontrollera spridningen av viruset Så att sjukhusets intensivvårdsavdelningar Skulle inte bli överväldigad Vi visste att denna politik var absurd för covid Och forskning har bekräftat detta Vi visste i april 2020 Att folket mest sannolik Bli sjuk och dö av Covid Var de äldre Och folk som redan var sjuka Oförmågan att skydda de utsatta.

I kombination med missriktad och upprepad användning av Samhällsomfattande nedstängningar Och resulterar i pågående sidoskador Kommer att gå till historien Som det enskilt största misslyckandet i kanadensisk offentlig politik Sedan andra världskriget värr Ingen pivot för pandemisvar var på väg Resulterar i en obestämd utveckling av låsningar och stängningar För att kontrollera spridningen av viruse Så att sjukhusets intensivvårdsavdelningar Skulle inte bli överväldigad.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组Sven anna
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *