Den nya federationen i Kina måste stärka sig själv

Hur vet du att det finns ett utländskt krig eller ett inbördeskrig?
Och sedan, ekonomiskt, är dessa länder i Europa för giriga Den senaste tiden har jag pratat direkt med olika banker och i Europa. Resultatet är verkligen, När jag ringer kommunistpartiet, ska jag ge dig allt säg bara till Europa, Vad ringer du? Följ inte amerikansk röv Du tror att du vill sanktionera Ryssland, vill du sanktionera oss? ingen dörr Om du inte tror mig, prova det Få ditt land tillbaka till sin ursprungliga form på några minuter Fransmännen vågar inte fisa berätta bara för Frankrike, Du vågar gå längre och längre i denna fråga, Allt ditt röda vin har förvandlats till röd dryck

Håll det för dig själv, eller hur? Vem säljer du ditt Airbus-plan till? Kommer Amerika att köpa ditt plan? I världen är det bara vi som köper din Går du Airbus i konkurs? Så Tyskland och Frankrike är ärliga Eftersom Frankrike och Tyskland är de största aktieägarna Airbus – Tyskland är den största aktieägaren Och Tyskland har de mest kvalificerade och avancerade arbetarna på denna produktionslinje Airbus i Frankrike, chef i Tyskland Flera andra små länder byter poäng mot aktier Och nu för att börja med Storbritannien, Så i Hong Kong och sedan i Taiwan, Jag ska ta dig hur Storbritannien är, hur Europas skitländer, Du måste komma ihåg att det inte finns några ben Nu för Ukraina kan du se det Jag hörde att det gör Xi Sun full av självförtroende. Så den här tysken har inte skickat 500 stålhjälmar till Ukraina än så länge. Så den här tysken har inte skickat 500 stålhjälmar till Ukraina än så länge. Ja, sägs ha en hård frukost på morgonen Hård frukost, typ vad jag ska äta snart, med brunch Så dessa bollländer är det ingen mening med Så bröder och systrar, förvänta dig inte att någon ska ge oss frihet, demokrati, rättsstatsprincipen

Bara du är stark Den nya federationen i Kina är bara starkare, den nya federationen i Kina ser inte på någon

Picture of Aussie Brief News

Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator:  澳喜农场多语组 sven anna
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *