Om Xi attackerar Taiwan kommer USA att använda avgörande kraft för att förstöra CCP:s militärbas

Igår var personen i ett möte med mig som är en viktig medlare mellan de två länderna särskilt hjälpte han CCP att leverera många positiva budskap till USA Han är den så kallade “bron mellan två nationer” Han frågade “Miles” “tror du att ryssarna kommer att använda kärnvapen” “när kriget (Ryssland-Ukraina) kommer in i ett sent skede?” Jag sa, “chansen är extremt låg” Han frågade sedan “Vet du om de försökte använda den?” Jag sa: “det gjorde de” Jag sa: “Enligt min intelligenskälla” “Putin försökte två gånger använda kärnvapen för en månad sedan” “men blev stopped av kärnvapenutbyggnadskommittén” Hans ord visar att Putin försökte använda kärnvapen Sen sa jag till honom Sedan sa jag till honom Även om Putin inte lyckades sätta in kärnvapen Han kan göra ett nytt försök (att använda kärnvapen) Han sa: “Det är möjligt” Sedan frågade jag honom: “Angående Taiwan” Om “Xi the Sun” attackerar Taiwan kommer USA att sätta in sin luft- och rymdstyrka den så kallade “avgörande kraften” att förstöra CCP:s 38 000 militärbaser under de senaste tre minuterna utplåna allt inklusive dess kärnvapen så att CCP inte har någon kapacitet att slå tillbaka eller återhämta sig och ge ett sista slag: använda kärnvapen Hans svar är mycket bestämt “Ja absolut”

Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *