2.Gå aldrig in i Binance

Den största risken är bitcoin Ethereum Hcoin är den enda digitala valutan Gå aldrig in i Zhao Changpengs Binance Du kommer att vara dum om du anger hans Binance Då är du död Vakna Blev den största mottagaren i hela Kina Innan du gick och la dig hade det här kontot mer än 1 000 000 USD Vaknade Detta konto nollställs Detta spotkonto nollställs direct Det är så äckligt att Binance nollställer är nollställande Han låter mig fortfarande inte ta ut mina pengar.

Inledning: Mr Guo sa: “Om du går in i Binance, då kommer du att dö.” Visst, en Binance-investerare kom med nyheten: hans Binance-konto på mer än 1 miljon US-dollar utplånades över en natt.

Picture of Aussie Brief News
Aussie Brief News

Go to First Page and Get the Latest News.

Translator: 澳喜多语组
Design&editor: HBamboo(昆仑竹)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *